Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Одягну я, мамо, вишиванку». Святковий концерт Мистецької школи Пасічнянської сільської ради.

«Одягну я, мамо, вишиванку». У Всесвітній день вишиванки, зі сцени Пнівського сільського будинку культури творчо, з яскравим концертом, виступили учні Мистецької школи Пасічнянської сільської ради.

16 травня глядацька зала Пнівського сільського будинку культури наповнилася мистецтвом, красою української вишиванки, вітаннями та гучними оплесками. Глядачів і юних артистів об’єднав святковий концерт учнів і викладачів Мистецької школи Пасічнянської сільської ради, присвячений Всесвітньому Дню вишиванки.

Численні глядачі, серед яких були батьки учнів, стали свідками, як їхні дітки, які ще недавно проходили вступні іспити до навчального закладу, перевтілилися на сцені в маленьких артистів. Для більшості з них це був перший виступ на великій сцені в ролі виконавців на музичних інструментах.

Зустрічали глядачів хореографи руханкою «Дитячими долоньками». Юні художники, вихованці викладачів Богданни Шпитко та Марії Герилюк прикрасили глядацьку залу своїми яскравими роботами.

З привітальним словом до присутніх звернулася директор Мистецької школи Пасічнянської сільської ради Оксана Гордійчук та закликала глядачів підтримати виступи юних талантів гучними оплесками, які принесуть радість дітям та допоможуть подолати першу сходинку майстерності.

Розпочали святкову програму «Притчею про маму» та «Мелодією» Енніо Морріконе у виконанні викладачів Наталії Наняк та Олесі Дідик. Пісню «Мама» присвятила всім матусям солістка Ірина Лисак.

Впродовж святкового концерту свою віртуозну гру на музичних інструментах демонстрували учні музичного відділу, вихованці викладачів Тетяни Максимюк, Оксани Гордійчук, Олесі Дідик, Тетяни Буній, Галини Космірак, Валентини Тиміцької, Любові Семчук – юні таланти Вероніка Паньків, Ілля Пуканюк, Дмитро Шпитко, Михайло Миньо, Софія Юрчило, Олександр Герилюк, Максим Типусяк, Аліна Сугай, Алла Костик, дует у складі Вікторії Кохан та Ілони Пуканюк, дует сестричок Марії і Анни Кохан, Арсен Гуш, Христина та Мирослав Дронюки, Соломія Градюк, ансамбль гітаристів, квартет акордеоністів у складі Володимира Питлюка, Віталія Іваночка, Максима Клим’юка, ансамбль гітаристів 2 класу.

«Танцем феї» потішили глядачів молодша група театрально – хореографічного відділу, вихованці хореографа Надії Остап’юк, а Ігор Садрук, Євген Смеречук, Артем Луцяк, Надія Бойчук виконали музичну композицію «З думкою про П’яццолу» та станцювали «Танго».

Яскраво доповнив святкову програму хор учнів Мистецької школи (солістка – Юлія Максимчук) під керівництвом Іванни Вінтоняк, який виконав пісні на слова та музику Лесі Горової «Батьківщина» та «Сонце сміється».

Хвилиною мовчання всі учасники та гості святкового заходу вшанували світлу пам’ять всіх загиблих за Волю України.

Відвідали святковий концерт Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда та начальник відділу культури Олексій Томин, які й були натхненниками створення в громаді мистецького закладу.

Голова громади Андрій Гунда щиро подякував викладачам і вихованцям за потужний захід, а батькам учнів за таких талановитих дітей. В знак подяки за підготовку та проведення такого чудового святкового дійства сільський голова вручив керівнику та викладачам освітнього мистецького закладу квіти.

До вітань долучився начальник відділу культури Олексій Томин, який привітав дітей з вдалим виступом на сцені та побажав юним артистам вдосконалювати свої творчі навички та не зупинятись на досягнутому.

Святковий концерт вихованців Мистецької школи став справжнім феєрверком блискучих виступів, та продемонстрував, що школа, якій ще немає й року з часу створення, стала одним із сміливих мистецьких проектів в Пасічнянській громаді, невичерпним джерелом натхнення, всеосяжної любові до музики і гармонійного розвитку дитячих талантів