Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Зі світлим християнським святом святого Пророка Іллі!

Дорога Пасічнянська громадо, мужні Захисники і Захисниці!
Від щирого серця вітаю Вас з великим християнським святом – славного Пророка Іллі– ревнителя слави Божої, людину, яка мала непохитну віру в Бога і безмежну надію на Нього, День пам’яті якого Свята Церква за новоюліанським календарем святкує 20 липня.


Окремі вітання, з храмовим святом, засилаю прихожанам Пасічнянської парафії Коломийської єпархії УГКЦ, адміністратору молитовної каплиці Святого Пророка Іллі, яка знаходиться в урочищі Розтока, отцю Олексію Гуляку, та священникам Пасічнянської парафії о. Олексію Градюку та о.Григорію Данчишину.
Святий Ілля – один з пророків, життя якого описане в Старозавітних книгах і в книгах Нового Заповіту, єдиний пророк, який у свій час залишився вірний Господеві. Він палав ревністю до Господа Бога і цю вірність Господь підтвердив великими знаками і чудесами. Віра пророка Іллі проявилася насамперед у молитві та в дотримуванні Закону Господнього.


В цей святковий день бажаю, щоб Бог усіх Вас тримав в Своїй опіці. Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать.
Нехай Господь, за молитвами покровителя молитовної каплиці Святого Пророка Іллі, якого вважають покровителем воїнів, береже наших захисників, допоможе їм вигнати ворогів з української землі, дарує Україні довгоочікувані Перемогу і мир та благословляє на добрі діла задля добробуту ваших родин, усіх мешканців громади, рідної нам України!
З повагою – Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда.