Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продовжується дія державної програми “єОздоровлення”, яка забезпечує безкоштовний відпочинок та оздоровлення для дітей з вразливих категорій

Програма діє за принципом «гроші ходять за дитиною» і покликана допомогти сім’ям.

Отримати безоплатні путівки до дитячого табору зможуть:

– діти з інвалідністю, які виховуються в малозабезпечених сім’ях;

– діти з багатодітних малозабезпечених сімей.

ЯК ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ ПУТІВКУ В САНАТОРІЙ???

Зверніться до найближчого відділення “ПриватБанку” для відкриття спеціальної картки. Кошти для придбання путівки будуть зараховані на неї наступного місяця після відкриття.

Отримавши кошти, оберіть один з закладів вищої категорії з Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, орієнтуючись на бажані терміни, місцерозташування, вартість путівки та відгуки. Заклад має бути включений до переліку, з яким укладено договір про надання послуг.

Потім необхідно зв’язатись за координатами, вказаними на сайті Державного реєстру, з обраним закладом та підтвердити можливість отримання послуги. Після цього можна забронювати путівку.

Цього року дітей за програмою “єОздоровлення” приймають заклади у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях та в місті Києві, якщо вони внесені до Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення і відпочинку та мають облаштоване укриття.

Подивитися, які заклади вже долучилися до програми, можна за посиланням. Цей перелік оновлюється, до нього додаватимуться заклади. https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/index.html

Якщо виникають питання просимо звернутись до працівників соцзахисту або Служби у справах дітей Пасічнянської сільської ради.