Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Благодійний літній Кубок з міні футболу на підтримку ЗСУ відбувся в Пасічнянській ТГ

Участь в Благодійному Кубку, який був проведений з метою підтримки ЗСУ, взяли вісім команд з Пасічнянської громади , а саме: ФК «Битківчик», ФК «Розсіч» (Битків); ФК Горгани» (Зелена); ФК «Постоята», ФК «Карпати» (Пасічна); ФК «Кора Карпат» (Максимець); ФК «Фортуна», ФК «Скеля» (Пнів).


Організатором спортивного заходу виступив відділ молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради.


Змагання з міні футболу проходили за Кубковою системою (ігри на вибування), за результатами шести основних матчів до фіналу дісталися ФК «Скеля» та ФК «Карпати». За результатом фінального матчу переконливу перемогу в Благодійному літньому Кубку Пасічнянської ТГ з міні футболу здобули гравці ФК «Скеля» (Пнів).


Після завершення фінального матчу відбулась церемонія нагородження Переможця та учасників Кубка, яку провів головний сцеціаліст відділу молоді та спорту, Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради Володимир Кізів. Всі команди – учасниці благодійного спортивного заходу з міні футболу, а також арбітри змагань Андрій Дитко та Ігор Цюрак були нагородженні Подяками Пасічнянської сільської ради «За участь в Благодійному літньому Кубку Пасічнянської територіальної громади з міні футболу на підтримку Збройних Сил України» а ФК «Скеля» (Пнів) Кубком Переможця.


Щиро дякуємо усім гравцям, які взяли участь у літньому Благодійному Кубку з міні футболу та гідно представили команди на населені пункти. Також завдяки футболістам, а ще їхнім вболівальникам, під час турніру на потреби наших захисників було зібрано 9 тисяч 17 гривень, які будуть передані на потреби Збройних Сил України.