Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пасічнянська громада подала свою ідею на конкурс «Громада на всі 100» для отримання 100 тис. дол США для закупівлі обладнання для шкіл, будинків культури та Школи Мистецтв

Пасічнянська територіальна громада подала свою ідею на конкурс «Громада на всі 100» для отримання 100 тис. доларів США для закупівлі обладнання для шкіл, будинків культури та Школи Мистецтв, щоб діти та молодь могли розвивати свої таланти на великому екрані.

В межах проекту «Від ідеї та бажання у школярів та молоді до великого екрану задля розвитку патріотичного кіно та короткометражних фільмів!»Пасічнянська громада, висловила ідею закупівлі для громади:

13 великих мобільних екранів для внутрішніх примішень P5 SMD (що складається з 6 секцій), які є мобільними та переносними (планується в разі схвалення організаторами проекту встановити їх в 4 ліцеях, 3 гімназіях, 5 будинках культури громади та один в школі Мистецтв Пасічнянської громади);

також один великий повноколірний СВІТЛОДІОДНИЙ екран P5 для вулиці розміром 3 м на 4 м для можливості організації мистецьких заходів на території громади (щорічних фестивалів на Пнівському замку, Музеї нафтопромислів Галичини, Розтоці, Бухтівецькому водоспаді, поряд з заповідником Горгани та в інших місцях).

Конкурс «Громада на всі 100» це відкриває унікальні можливості для місцевих громад, які хочуть не лише поділитися своїм досвідом, а й втілити новаторські ідеї для розвитку своїх територій…

Конкурс «Громада на всі 100» реалізується ТОВ «СЛМ Новини», яке є організатором Конкурсу, Громадською організацією «Український Кризовий Медіа-Центр», яка в межах програми USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» є комунікаційним партером Конкурсу, та за підтримки COOPERATIVE HJUSING FOUNDATION, яка є виконавцем програми USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності».

Як буде проходити відбір?

Після подачі заявок відбудеться відбір в декілька етапів. Спочатку за допомогою громадського онлайн-голосування будуть відібрані 20 найкращих проєктів, ще 20 обере експертне журі. Загалом, конкурс проходитиме до 21 лютого 2025 року. Люди голосуватимуть за Учасників на сайті шляхом проставлення відмітки «Проголосувати» після реєстрації через свій обліковий запис у соціальній мережі «Facebook».

Можна проголосувати протягом одного етапу Конкурсу не більше ніж за п’ять різних проєктів громад. Голосування стартує 14 жовтня. Проголосувати може особа віком від 14 років, яка зареєстрована через соціальну мережу «Facebook», а також не перебуває на території Російської Федерації та Республіки Білорусь на момент голосування.

Пасічнянська сільська рада Івано-Франківської області бере участь в конкурсі «Громада на всі 100» з проєктом «Від ідеї та бажання у школярів та молоді до великого екрану задля розвитку патріотичного кіно та короткометражних фільмів!» для закупівлі великих Led екранів для шкіл, будинків культури та Школи Мистецтв!

Бажаємо успіху та перемоги нашій громаді,

адже ми справді – «Громада на всі 100» та наймальовничіша громада України!