Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пасічнянська територіальна громада долучилась до екологічного проєкту «Енергія відновлення Землі»

Пасічнянська територіальна громада стала однією із двадцяти територіальних громад України, та єдиною громадою з Івано-Франківської області, яка долучилася до спільного з #GreeningofthePlanet та АТ «Укргазвидобування» (НАК «Нафтогаз України») проекту #ЕнергіявідновленняЗемлі і отримала грант на висадку дерев в Пасічнянській ТГ.

30 листопада до масштабної висадки дерев у межах глобальної ініціативи #greeningoftheplanet, до акції з створення парку в с. Пнів, яке стане чудовим місцем відпочинку, долучилися керівництво та працівники, члени виконкому, депутати Пасічнянської сільської ради, працівники АТ «Укргазвидобування», НГВУ «Надвірнанафтогаз», природного заповідника «Горгани», ДП «Надвірнянське лісове господарство» , 4 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області, та багато небайдужих жителів нашої громади.

Впродовж дня, спільними силами, на місці майбутнього парку відпочинку, що біля Битківського моста, напроти гори «Пецига» с. Пнів було висаджено високорослі дерева в’яза плакучого, сакури дрібнозубчастої, барбарису, ялини колючої, гортензії волотистої, жасмину садового, сливи розчепіреної, клена сріблястого та ясенелистого, ялини декоративної, черемхи, глоду колючого, низькорослих декоративних кущів та туй. Саджанцями для посадки забезпечило нашу громаду АТ «Укргазвидобування».

Пасічнянська сільська рада щиро вдячна начальнику Пасічнянського нафтогазопромислу, члену виконавчого комітету Пасічнянської сільської ради Сергію Петровичу Савчуку, за надання техніки для підготовки площі під майбутній парк, та для перевезення саджанців, колективу цеху технологічного транспорту нафтогазовидобувного управління “Надвірнанафтогаз” ВАТ “Укрнафта” за надання транспорту для вивезення сміття з території майбутнього парку, четвертому Державному пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області за забезпечення водою, працівникам КП “Лісовик” за підготовку території біля ріки Бистриця Надвірнянська до посадки дерев.

Дякуємо всім і кожному, хто долучився до цього екологічного проєкту, до благоустрою рідної громади, чиїми спільними силами було розпочато втілення в життя створення в нашій громаді парку відпочинку, який в недалекому майбутньому стане ще одним відпочинковим комплексом та гордістю для Пасічнянської територіальної громади.