Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Зимовий дитячий турнір з міні-футболу завершився перемогою юнацької команди “Пнів”

24 грудня 2022 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям Пнівського ліцею відбувся Зимовий дитячий турнір з міні-футболу приурочений Дню Святого Миколая зорганізований Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради.

Дух Святого Миколая надавав сил юним футболістам. Боротьба точилася на кожному клаптику поля. Жодна з команд не хотіла поступатися перемогою. Футбольні пристрасті кипіли як на полі, так і в серцях юних футзалістів. Усі учасники турніру отримали масу задоволення та сплеск адреналіну від змагань ,так як всі боролися за призові місця.

За результатами шести матчі, які складались з двох таймів по десять хвилин, команди посіли такі місця:

ТРЕТЄ місце – ФК «Битків-1»;

ДРУГЕ місце – ФК «Пасічна»;

ПЕРШЕ місце – ФК «Пнів».

В індивідуальних номінаціях:

Кращим гравцем турніру визнано Богдана Хімича, кращим бомбардиром – Святослава Магаса, кращим воротарем – Дмитра Максим’юка.

Всі команди були нагороджені Дипломами Пасічнянської сільської ради та Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради, Грамотами Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», солодкими призами, а команда «Пнів» – Кубком Переможця Зимового дитячого турніру з міні-футболу.

Всіх учасників змагань привітали з успішним завершенням Турніру заступник Пасічнянського сільського голови Володимир Крошков, Головний спеціаліст відділу молоді та спорту УКМС Марія Кузьмич та спортінструктор Ігор Зеленюк. За вагомий внесок в підготовці Турніру Пасічнянської ТГ

Дипломами Пасічнянської сільської ради та Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради нагороджені представники дитячих футбольних команд які брали участь в Турнірі.

Щира подяка організаторам та юним спортсменам за чудове міні-футбольне свято, яке вони нам подарували! Все буде Україна.