Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Хресна дорога «Під звуки війни»

17 квітня у Церкві Непорочного Зачаття Діви Марії с. Пнів за участі учнів Мистецької школи Пасічнянської сільської ради та дитячого церковного хору “DEO GLORIA” відбулася Хресна дорога «Під звуки війни».

«Ісусе. Сьогодні ми прийшли до Тебе, бо нам також нелегко у нашому житті. Сьогодні вся Україна приходить на Голгофську гору, схиляючись перед твоїм зболеним тілом…»

Вихованці та викладачі Мистецької школи, юні хористи з “DEO GLORIA” (керівник Іванна Вінтоняк) та численні парафіяни об’єднались у спільній молитві, шоб ще раз згадати і прославити нашого Господа Ісуса Христа, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя своє віддав із великої любові для нас, грішних, задля спасіння наших душ.

Діти та їхні наставники жертвували молебень Хресної Дороги, духовні пісні та малюнки у намірах Миру на нашій землі, у намірах Перемоги, та звернулися до Ісуса з прохання прийняти наших Героїв та всіх тих, хто віддав своє життя, як особливий дар посвяти нашому українському народові, у вічну радість свободи, а всім українцям додати натхнення і віри, мужності у цій дорозі до Воскресіння Перемоги добра над злом, світла над темрявою.