Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пам’яті Героя ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА ГОРУКА… Минає час та не минає біль від втрати.

Сьогодні, 10 серпня 2024 року, минає річниця світлої пам’яті, як захищаючи волю і незалежність України від російських окупантів, 10 серпня 2023 року, загинув мужній Воїн з Пасічнянської та Заболотівської громад ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ ГОРУК.
Володимир Васильович Горук народився 22 квітня 1989 року у селі Рудники Заболотівської громади Коломийського району. Останніх 10 років, до початку російсько-української війни, проживав разом з дружиною та дітьми в селищі Битків Пасічнянської територіальної громади. 10 серпня 2023 року, Захисник України, Володимир Горук загинув від вогневого уламкового поранення, яке він отримав під час штурму бойових позицій армії РФ поблизу села Роботине Пологівського району Запорізької області. Поховали Воїна Володимира 25 серпня 2023 року на цвинтарі селища Битків.
Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам’ять тобі, Воїне Володимире! Низький уклін близьким та рідним воїна!Пам’ятаємо про тебе, як про людину міцну духом і нескорену, людину, котра віддала своє життя заради нашого мирного майбутнього у вільній та незалежній Україні!
Спочивай з миром! Герої не вмирають! Вони назавжди в наших серцях!🇺🇦🇺🇦