Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

12 серпня – Міжнародний День молоді та День молоді в Україні

Юність і молодість – прекрасний період в житті кожної людини, це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізацій найсміливіших сподівань. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя.
Із початком повномасштабного вторгнення українська молодь продовжує бути вагомою та енергійною частиною українського суспільства: молодь на захист незалежності своєї країни, активно долучилася до волонтерської діяльності, на всеукраїнському та міжнародному рівні просувають українську культуру та спорт, є рушійною силою багатьох новацій.
Молоді та завзяті жителі Пасічнянської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з Днем молоді – святом надії, сподівань та мрій!
У цей день бажаю Вам бажаю чудового настрою, успіхів у реалізації найсміливіших планів, оптимізму, віри в свої сили, щасливих днів життя у вільній, незалежній Україні! Пам’ятайте: молодість не залежить від віку – вона живе у душі. Тож залишайтеся завжди молодими!
Зі святом!
З Днем молоді!
Слава Україні!
З повагою – Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда.