Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

У Пасічнянській громаді відзначили День Державного Прапора України

Вже четвертий рік постіль 23 серпня, в День Державного Прапора, свята всіх поколінь українців, жителі населених пунктів Пасічнянської територіальної громади об’єднюються та урочистою ходою, з державним символом, зустрічаються в центрі села Пасічна, де розташований найвищий стяг у нашій громаді.

Цього року в урочистій ході взяли участь керівники, працівники апарату, депутати Пасічнянської сільської ради, пластуни Битківської Станиці НСОУ «Пласт», старости старостинських округів, працівники освіти і культури та учасники аматорського мистецтва громади.

Всі присутні на урочистому заході доєдналися до хвилини мовчання Пам’яті Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, невинних дітей і мирних українців, які втратили своє життя у цій війні.

До урочистого підняття головного Прапора Пасічнянської громади ведучий урочистого заходу Богдан Михайлюк запросив Пасічнянського сільського голову Андрія Гунду, керівника апарату Надвірнянської районної військової адміністрації Миколу Кравчука, старосту Битківського старостинського округу Олега Юрчилюка, старосту Зеленського старостинського округу Василя Осташука та старосту Пнівського старостинського округу Василя Гладиша.

В привітальному слові до жителів громади сільський голова Андрій Гунда подякував жителям Пасічнянської ТГ та всім працівникам апарату сільської ради за виконану роботу задля процвітання громади та по всебічній допомозі та підтримці наших Захисників, адже завдяки Збройним Силам України ми маємо мирне небо над головою та можливість працювати для блага громади.

До святкових привітань доєдналися переможці вокального конкурсу «Голос гір – 2024» брати Богдан та Матвій Максимюки та фіналіст вокального конкурсу «Голос гір – 2024» Матвій Юркевич, які музичними номерами привітали жителів громади з Днем «Державного Прапора.