Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ДОРОГА ПАСІЧНЯНСЬКА ГРОМАДО!

Шановні жителі Пасічнянської територіальної громади, мужні Захисники та Захисниці!
33 роки тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, за незалежність якої століттями боролися й віддавали своє життя цілі покоління наших славних синів і дочок. І зараз наша квітуча Вкраїна проходить важке випробування на міцність, єдність, доброчесність та героїзм.
В день 33-ї річниці Незалежності України, яка позначена кровопролитною війною з російським агресором, висловлюю щиру вдячність за самопожертву і сміливість нашим героя військовим – жителям нашої громади, які щодня дарують нам нові ранки та спокійні ночі, волонтерам і благодійникам, підприємцям та заробітчанам, усім жителям Пасічнянської громади, які долучаються до спільної боротьби з ворогом, усім тим, котрі своїм внеском та пожертвою наближають такий довгоочікуваний день Перемоги. Вічна слава і пам’ять воїнам – землякам, котрі віддали своє життя за Незалежність України.


Від щирої душі бажаю Вам та Вашим родинам справжнього гуцульського здоров’я, карпатського довголіття, достатку, добра, наснаги, мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній державі.
Нехай у темні години ворожої, жорстокої навали в серці яскраво горить вогонь любові до рідної України і надія на її перемогу над ворогом, а кожен Герой повернеться додому наповнений силою духу та незламним переконанням, силою духу та незламним переконанням, що Україна понад усе, що Україна переможе!
З повагою – Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда.