Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

В с. Пасічна жителі Пасічнянської громади провели в останню дорогу військовослужбовця Володимира Володимировича Кушнірука

В суботу 26 жовтня на прощання з Воїном Володимиром Володимировиче Кушніруком, який 23 жовтня 2024 року трагічно загинув в дорожньо-транспортній аварії, зійшлися рідні, близькі, знайомі, його бойові побратими, представники влади громади, жителі Пасічної та навколишніх сіл.

До болем огорнутої близької та далекої родини покійного Воїна Володимира та всієї похоронної громади зі скорботним словом звернувся парох села Пасічної отець Олексій Гуляк. Святий отець відзначив в своєму слові, що Воїн Володимир був добрим та ревним християнином, взірцем та прикладом для всіх чоловіків, тому що Бог в його житті займав перше місце, також був добрим чоловіком для дружини та хорошим батьком та дідусем для своїх дітей та онуків. І як тільки Україна покликала його до лав Збройних Сил Україну, покійний нині Володимир не вагаючись пішов захищати від ворога свою родину та рідну землю.

Чин похорону Воїна Володимира священнослужителі звершили в каплиці Святого Іллі. Поховали Володимира Кушнірука за всіма військовими почестями на цвинтарі в урочищі Розтока. Державний прапор України, який обгортав гріб з тілом воїна, військовослужбовці ЗСУ вручили дружині покійного Володимира.

Хоч Володимир Кушнірук загинув не на полі бою, та це не зменшує важливості його внеску у боротьбі з російським оккупантом. Він був частиною армії, яка виконує завдання з підтримки обороноздатності держави. Щирі співчуття рідним та близьким Воїна. Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати! Вічна пам’ять!