Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Семінар-практикум в ЗДО “Журавлик” на тему патріотичного виховання, відродження народних звичаїв та традицій Різдвяного циклу

Семінар-практикум на тему патріотичного виховання, відродження народних звичаїв та традицій Різдвяного циклу, зокрема святкування великого християнського свята Стрітення Господнього та виготовлення стрітенської свічечки в формі ангела,як символу світла та Перемоги над злом відбувся в Зеленському ЗДО “Журавлик “.

Вихователь дошкільного закладу с. Зелена Галина Китайчук поділилась своїм досвідом з колегами, та показала як можна виготовляти стрітенські свічки з природного матеріалу , зокрема, вощини.

Атмосфера спокою та тепла панувала на семінарі, хоч за вікном холодний лютий, який триває вже на жаль для кожного українця вже скоро як рік…

Рік болю кожного свідомого українця, материнські сльози, знівечена земля, гуркіт гармат, звуків сирен,постійне відчуття тривоги за прийдешній та завтрашній день, рік молитв за долю країни, які вириваються з грудей стоголосим криком усього народу в вірі в Перемогу !!! І вона неодмінно буде!!! Вклоняємось кожному Герою !!!

Слава Україні!!!