Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

В Пасічнянській громади відбулись заходи приурочені Дню Героїв України

З нагоди Дня Героїв у Пасічнянській територіальній громаді відбулися заходи на вшанування Героїв – усіх, хто з ризиком для життя боровся за українську незалежність і хто віддав життя за Україну.

В це горде і одночасно сумне свято небайдужі жителі громади, священнослужителі, керівники та депутати, працівники сільської ради, освіти та культури, вчителі та учні навчальних закладів, пластуни Станиці “Битків, батьки, родичі, знайомі і друзі загиблих з Пасічнянської громади воїнів російсько – української війни доєднались до спільної молитви за загиблими Героями, в якій згадали кожного, хто взяв до рук зброю і став на захист України, хто, не зволікаючи та ні на мить не вагаючись, вирішив боротися до останнього подиху.

До Символічних Могил Борцям за Волю України, пам’ятних банерів з зображеннями загиблих Героїв АТО та російсько-української війни були покладені квіти як символ нашої пам’яті та боротьби, що триває.

Спільна молитва за загиблих Героїв в с. Білозорина та с. Пасічна відбудеться в неділю 26 травня, після закінчення богослужіння.

… Вклонімся кожному загиблому Герою. Згадаємо кожного, хто, подібно нашим предкам, звитяжно захищає Батьківщину від рашистських окупантів, та доблесно б’ють ворога у складі Сил оборони.

Слава Україні! Героям Слава!