Сайт працює в тестовому режимі
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Про здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю

Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 № 1017, Міністерством молоді та спорту здійснюються Українсько-Польські обміни молоддю.

Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.

31 травня 2024 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році http://surl.li/uekar, що триватиме до 01 липня 2024 року. Заявки в межах конкурсу можуть бути подані неприбутковими організаціями, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю, зокрема: інститутами громадянського суспільства, закладами освіти; комунальними установами, що працюють з молоддю.

Детальна інструкція щодо користування Системою за посиланням http://surl.li/uaipw .
Пріоритети конкурсу 2024 року:
– Відкривання спільного минулого і культурної спадщини.
– Розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив.
– Поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій.
– Підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомога молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство, а також перейняття кращих практик та досвіду для відновлення України.
– Зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.
– Рішення про переможців конкурсу буде прийнято Українсько-Польською Радою обміну молоддю до 1 серпня 2024 року та оприлюднено в Системі. Організації-переможці реалізують проєкти до 30 листопада 2024 року.
Додаткова інформація за телефоном: (044) 246-62-36 – відділ підтримки молодіжних та дитячих громадських об’єднань управління молодіжної політики або e-mail: molorg@ukr.net.